Öcsém véletlenül leöntötte kólával a notim billentyűzetét. Azóta a gép külső billentyűzet nélkül használhatatlan, a gombok össze-vissza ragadnak, szinte lehetetlen gépelni. Mit tudnék vele csinálni?
Figyelt kérdés
A cserén kívül lehetőleg. Működik a billentyűzet is, és a gépnek sem ártott meg a folyadék, de ez a ragacsos lé teljesen lehetetlenné teszi a munkát. Hogyan tudnám kitisztítani?2013. okt. 18. 21:18
1/5 anonim válasza:
Óvatosan kiveszed egyenként a billentyűket. Azokat szórd bele langyos szappanos/mosószeres vízbe, majd alaposan szárítsd meg!
A notin a billentyűzet helyét is alaposan tisztítsd meg, remélhetőleg lejjebb már nem folyt. Ha mégis, akkor bizony szét kell szedni (lehetőleg ezt inkább csak tapasztalt ember végezze), és ahová befolyt a lé, onnan ki kell tisztítani.
2/5 anonim válasza:
Noti típusától függően vagy egyszerű, vagy ripityára kell szedni a gépet, hogy a billentyűzet része kijöjjön. Ez végül is egy vékony fémlemez, rajta a billentyűkkel, ki lehet utána tisztítani, de nem ártana, ha olyan szedné szét, aki már csinált ilyet, mert össze is kéne rakni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. okt. 19. 10:05
4/5 anonim válasza:
én orvosi alkholt használok. 70%
5/5 A kérdező kommentje:
Elég barbár módon, de megcsináltam. Kiszedtem a billentyűzetet, aztán zuhanyrózsával lemostam. Természetesen utána több napig száradt, meg hajszárítóval is kapott.:) Tökéletesen működik azóta is.
2014. máj. 19. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!