Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Witcher 3 alap kérdések?

Witcher 3 alap kérdések?

Figyelt kérdés

Sziasztok lenne egy pár egészen alapnak mondható kérdésem a következők lennének azok: Hogyan lehet felszerelést feljavítani? Mi kell hozzá? Honnan lehet szerezni?

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan lehet fejlődni fő küldetés nélkül? (Most Velenbe járok éppen és van egy csomó mellék küldetés amit nem bírok megcsinálni, mert túl gyenge vagyok hozzá, és jobb fegyvert is csak 5-ös szinttől bírok szerezni, és nem tudom hogy fejlődjek így.) Öljek gyenge szörnyeket, ha azt kell hozzá akkor hol tudok gyenge szörnyeket találni? Pénzt küldetés nélkül tudok szerezni?

Utolsó kérdés: A Fecske főzet elkészítéséhez, honnan tudok olyan fojtólidérc agyat szerezni? Mert amiket én öltem gyümölcsöskertben azok nem adtak agyat..

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Természetesen aki tud olyat írni ami segít nekem azt felpontozom!

2016. júl. 30. 11:36
 1/1 anonim ***** válasza:
80%

A fegyverzetet a kovácsok fel tudják javítani (pénzért) illetve lehet szerezni eleinte kezdetleges javító készleteket részleges felújításokhoz (később lesznek jobbak is).

A karaktered csatákban fejlődik, ha nem kószálsz el az elején távoli pályarészekre, akkor ritkábban ütközöl túl erős ellenfelekbe. Először az út közbe eső első mellékküldetésekre kell rámenni, majd ahogy erősödsz, menni egyre bátrabban mindenfelé. A csatában gyakran kell technika azaz nagyobb nehézségi szinteken egyre inkább fontos lesz a harci technika és a főzetek, olajok használata (könnyű fokozaton elvileg jóval egyszerűbb az élet). Eleinte valóban gyenge a karakter, de lassan beindul a dolog.

Fecske főzetet (vagy hozzávalókat) talán lehet venni is valami vajákosnál is, de ha rendesen gyűjtögetsz, akkor előbb-utóbb lesz sok összetevőd mindenféle löttyre. Én ezt azért nem vittem túlzásba.

2016. júl. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!