Mobiltelefonok - alap kérdések és válaszok. Mi érdekel téged?
Körzetszámhoz azt kell írni, ami a 06, vagy a +36 után jön.
Bp. körzetszáma 1, de minden más településnek is megvan a maga körzetszáma (bár létezhet, hogy településeket összevonják, egy körzetszám alá, ha kevés ház található).
Mobiltelefonoknál már előhívó szám van, de ez, mára már nem garancia arra, ha 70-es számot hívsz és közben, egy Telenoros ügyfél veszi fel a telefont, mert a számhordózhatóság alapján, ezt is meg lehet tenni.
Jogos a kérdés, mert régen kelletett, de ma már nem (jó pár éve van ez, pontos dátumot most nem tudok megmondani, hogy mióta).
Az aksiknál ez már inkább káros, de gyakorlatilag a szabályzó megvédi a túltöltés ellen, így akár két napig is rajta hagyhatod, semmi sem történik, max. hálózatról üzemel a telefon.
Szia! A napokban láttam a kérdésed, most végre megtaláltam. Nokia 5230-as telefonomra szeretnék új témát letölteni, de elakadtam. Felmentem a nokiaprogramok.hu oldalra, bal oldalt rákattintottam a letöltések-re, majd a Témák Symbian 7-től-re.
Kiválasztottam az egyiket, akkor azt írta ki, hogy:Megnyitja a fájlt, vagy interneten keres olyan programot, amely lehetővé teszi a fájl megnyitását. Na, ezek után rákattintottam a Keres fülre.
Innentől hogyan tovább? Hogyan tudom rátenni a telefonomra, hogy működjön?
Légyszi segíts, mert nagyon nem vagyok otthon ezekben a dolgokban.
Előre is nagyon köszönöm, ha megpróbálod.
Bocsi, ha hosszú voltam.
Megint én. Most látom, hogy amit kiválasztottam, nem kompatibilis a telefonommal.
Választottam egy másikat, azt zip formátumban letöltöttem a gépemre. Hogy tudom kicsomagolni? És még él az előző kérdésem is. Köszi szépen!
Szia!
Örülök, hogy felkeltettem a figyelmedet, de nekem idáig, csak egy Nokia-hoz volt szerencsém, a legendás 3310-eshez, a további példányokhoz meg nem (a Nokia 5230-hoz sem). Volt még Siemens, Panasonic, Sony Ericsson, LG, Ericsson, Sharp, Samsung, most meg Vodafone saját márkás készülékeivel bíbelődök (pontosabban a 845-el). Igaz, a felsorolt márkákból, nem mindegyik volt nálam, hanem azokból is, csak egy - két darab (az olcsóbbik), volt amelyiken még infra port is volt, a másikon meg a pannon Wap-ot használtam, amíg kedvező havidíja volt.
Ezért sem tudok, neked pontos választ adni, de maga a kérdés is, csak az 'alap'-ot tartalmazza, ami szinte, minden készülékhez, vagy szolgáltatáshoz érvényes. A te kérdésed, már inkább, részletkérdésbe tartozik, aminél kiírhatnál egy másik kérdést (akkor én nem írnék oda, de másik ember, még igen, aki tud ebben segíteni).
Azt azért el tudom mondani, hogy a zip fájlt a PC-den, a winRar-ban tudod kibontani, meg esetleg, ha van rá lehetőséged, akkor ne a PC-n töltsd le, hanem a mobiltelefonon belül (azt már nem tudom, hogy az OVI-ban is leszedhető-e egy téma, vagy csak az alkalmazásokat tudod elérni vele).
Köszönöm szépen, hogy megpróbáltál segíteni! Majd próbálkozok, hátha sikerül megcsinálnom. Az OVI-t egyébként a telefonon nem tudom használni, mert letiltattam róla a netet.
Még annyi, hogy örülök, hogy vannak itt ilyen emberek, akik tényleg segíteni akarnak, és nem röhögnek ki a hülye kérdésemen. Köszi!
Szia!
Az lenne a kérdésem,hogy hogyis működik pontosan az android market?Lg optimus me telefonom van és szeretnék játékot és alkalmazást letölteni a telóra.le tudnád írni lépésről lépésre,hogy mit kell tennem?
amikor rámegyek a market ikonra kiír egy angol szöveget
van google fiókom ez számít valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!