Sony vaio vpceh installalas dvd-rol?
Figyelt kérdés
van egy ilyen laptomom,es szerettem volna ujratelepiteni (eredeti win 7 volt rajta,viszont még a bolt altal ahonnan kihoztam,viszont anno nem lett kiirva,igy magat a windowst letoltottem a termekkulcs birtokaban), de a telepito sajnos nem jo,az utolso fazisnal hibat ir ki, a 20.ujratelepites utan is. nincs a kozelben masik gep,igy abbol kell gazdalkodnom ami van. nos van egy recovery maghajto,de azt nem merem hasznalni,mert ha jol ertelmezem,az minden particiorol torli az adatokat,nekem viszont az nagyon nem lenne jo. van egy win xp cdm nagyon regrol,az ideiglenesen megoldana a problemat,de egyszeruen sehogyan sem tudom cdrol bootoltatni. a boot menuben nincs ilyen opcio,akkor meg hogy?! vagy van vmilyen mas mod ennek a problemanak a megoldasara? telefonra is pl hiaba toltenem le a windowst,nem tudok bootolhato pendriveot gyartani belole..2016. júl. 26. 15:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!