Mikor fogják végre normálisan megcsinálni a Windows 10 erőforráskezelését?
Felháborító hogy i5-ös proci meg 16 giga ram mellett megakad egy szaros MP3 ha közben fut egy telepítés vagy indítok egy Chrome-ot. Az mi?
Netbookom régen simán vite a 720p-s videót, most meg 360p-ben is akad a YouTube.
Ha tömörítek vagy nagyobb fájlokat mozgatok, nem lehet normálisan filmet nézni mellette mert akad mint a szemét.
Több gépen is ugyanezt tapasztaltam. Ráadásul régen Core 2 Duo-m volt meg 5 giga ramom és úgy játszottam CoD 4-et majdnem maxon, hogy közben tömörítetem.
Amikor P4-em volt, meg XP-s gépem, akkor elnéztem hogy egy videókódolás közben gyakorlatilag használhatatlan a gép, és csak egy gépigényes feladatot lehet rajta csinálni egyszerre, de könyörgöm, ha egy új i5-össel dolgozom, annyi nem fér bele, hogy munka közben egy kis zenét hallgassak?
Nem lehet valami programmal beállítani hogy mondjuk a zenelejátszó vagy a videolejátszó magasabb prioritást kapjon, vagy legalább ne azonos programszálon/processzormagon fusson mint a telepítés vagy a többi folyamat, hogy ne zavarják egymást?
Ha sokat görgetek le Facén vagy tumblr-en, lefagy a böngésző, hogy kevés a ram. 16 giga hol kevés? Feladatkezelő szerint összesen nem használ a gép 3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!