Arra szeretnék választ kapni, hogy miként lehet személyes profilt létrehozni jogtiszta Windiws 10 operációs rendszer alatt?
Azt gondoltam, "Mi sem egyszerűbb!", aztán rá kellett jönnöm, hogy túlértékeltem az ismereteimet.
Lehet-e több rendszergazdai jogú felhasználó?
Ha beálítom - a gép kijelzése alapján már létrehozott - profil Asztalát az igényeim szerint, miért egy már létező felhasználó profilját gányolom szét?
Ilyen "apróságokkal" találkoztam...
Annyiből fontos lenne számomra a saját profil, hogy nem szeretem mások gépi dolgait kerülgetni, kelletlenül olvasgatni, szeretem a viszonylagos rendet, - nem a stílusom a 600000 ikon az Asztalon, - és így tovább...
Megköszönném, ha hathatós segítséget kapnék!
Szervusz!
Köszönöm a választ!
Az a bajom pont, hogy semmi nem változik, - nem jelennek meg ikonok formájában a profilok, mint a Win-7-nél volt és fingom sincs arról, - csak sejtem, - hogy kinek a profiljában vagyok.
- Valószinű, hogy nem az enyémben... :(
De nem is kisajátítani szeretném a gépet, csak birtokolni belőle egy profilt, aminek az asztalára azt teszek ki következmények nélkül, amit csak jól esik, ill. olyan szín-, működési beállításokat eszközölök, amilyet csak szeretnék.
Még csak nyomokban sem látom a gép szerint már létrehozott profilomat!
(?)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az elsőt csináltam már, de nem hozta a várt eredményt.
A második NÁLAM nem működik sajnos!
Köszönöm szépen! További kellemes időtöltést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!