Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem működik a mikrofonom, mi...

Nem működik a mikrofonom, mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Tegnap még rendben volt, ma már nem tudtam rajta beszélni, úgy, hogy hozzá se nyúltam. Kaptam kölcsön egy másik mikrofont, az se működik. Nincs lenémítva, csatlakozó a helyén, a hangerő tulajdonságokban is minden rendben. Esetleg a számítógép bemeneti dugalj ment tönkre? Vagy az illesztőprogram ment el (ha egyáltalán van ilyen egy mikrofonhoz)? Már az itteni hasonló kérdéseket is elolvastam, de egyik válasz se segített.
2010. ápr. 16. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Van egyébként hangja a játékaidnak, vagy zenét tudsz hallgatni a gépen? Mert ha nem, akkor a hangkártya illesztőprogi ment gallyra...
2010. ápr. 16. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, a hangszóró rendesen működik.
2010. ápr. 16. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Hmm.. Érdekes... Nekem is ez volt pár hónappal ezelőtt.

Ezután egy darabig nem használtam, és magától jó lett :S

2010. ápr. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!