Mit csináljak a számítógépemmel?
Figyelt kérdés
5 éve kaptam a számítógépem, és mivel még nem igazán értettem hozzá (most se csak talán picit jobban) így mindenféle játék oldalra meg zene letöltőre rámentem és az évek alatt annyi vírus lett rajta hogy az egyébként villámnál is gyorsabb gép ma már egy egyszerű oldalt alig tölt be. Van vírus irtóm de az annyit ér hogy írja hogy hány vírust talált amit nem tud megtisztítani. Az adataim jórészt pendriveon vannak, így a terület több mint 70%a szabad. Szóval megtelve nem lehet, csak a vírusokat látom hibásnak. Mivel nem áll módomban másik számítógépet venni, ezt pedig használni szeretném, így mindenképp akarok vele valamit csinálni hogy újra jól működjön. Már lemezkarbantartóval is töröltem minden lehetséges dolgot. Esetleg tudok házilag róla törölni mindent és nulláról kezdeni? Vagy vigyem el szerelőhöz? Az körülbelül mennyibe kerül?2016. júl. 21. 00:38
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak egy újratelepítés kell, vagy lehet hogy nagyon poros a belseje, volt takarítva az 5 év alatt?
2/3 anonim válasza:
legális rajta az oprendszer? előtelepített? win7 vagy 8? ha előtelepített kéne legyen rajta recovery portició.. ha tudod hogy legális akkor frissits 10re majd frissítés után Gépházba teljes törlésű gyárivisszaállítást csinálj!
3/3 anonim válasza:
Ha nincs nagy baj, nem kell szervizelni, telepítsd újra és porold ki. Ha valami nem egyértelmű, írj privit, mindent leírok a legutolsó részletig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!