Most meg mit csináljak SOS?! ( lent )
Figyelt kérdés
usb ről szerettem volna telepíteni win 8.1 bios ban főlülre hoztam a usb -T mentettem bejön a logo elindítom a telepítést és újra indul a gépezet az alaplap képnél meg áll várok várok várok.... (indulásnál bejön a gyártó tipusa mindegy a kép ) és meg áll kikapcsoltam mert nem csinált egy ideje semmit és bekapcsolom nem akarja behozni se a bios se semmi segítsetek mit csináljak ?!!!
a normális válaszokat köszönöm !
2016. júl. 20. 22:56
11/16 A kérdező kommentje:
így kell nem ? :
2016. júl. 21. 13:13
12/16 A kérdező kommentje:
hozzá teszem egy asus p5ql pro motherboardom van működne ezen ?????
2016. júl. 21. 13:16
13/16 anonim válasza:
10 másodperc nem elég, 10 percet írtam. Azért kell megnyomni a bekapcsoló gombot, hogy a puffer kondenzátorok ki ürüljenek a táp egységben is, és az alaplapon is.
De ha az neked bonyolult, akkor itt a gyári megoldás:
14/16 A kérdező kommentje:
már értem :D
2016. júl. 21. 14:51
16/16 A kérdező kommentje:
még nem keressgetek csavar húzót de nem találtam szval majd vennem kell :D
2016. júl. 24. 14:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!