Most meg mit csináljak SOS?! ( lent )
usb ről szerettem volna telepíteni win 8.1 bios ban főlülre hoztam a usb -T mentettem bejön a logo elindítom a telepítést és újra indul a gépezet az alaplap képnél meg áll várok várok várok.... (indulásnál bejön a gyártó tipusa mindegy a kép ) és meg áll kikapcsoltam mert nem csinált egy ideje semmit és bekapcsolom nem akarja behozni se a bios se semmi segítsetek mit csináljak ?!!!
a normális válaszokat köszönöm !
Az alaplap függő, hogy hogy kell resetelni.
Valamelyik alaplapon kapcsoló van, valamelyiken ilyen olyan bűvész trükköket kell alkalmazni, az alaplapod leírásában benne kell lenni-e, hogy hogy kell resetelni.
A kihúzás nem segít.
Húzd ki a 230 voltból a tápkábelt. Nyomd meg a bekapcsoló gombot párszor. Vedd ki a gomb akkumlátort, várj vele legalább 10 percet, nyomd meg a bekapcsoló gombot még párszor. Tedd vissza a gomb akkut, csatlakoztasd a 230 voltot, ez majden minden alaplapnál beszokott válni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!