Hogyan tudom rairni egy kepre/kommentre peldaul azt, hogy jo reggelt, sajat nevemet stb?
Filctollal :)
Ha mondjuk egy kicsit bővebben körülírnád a kérdésedet: például, hogy hol szeretnéd ráírni, illetve hol van az a kép?
Tényleg betiltották az értelmes kérdéseket? Eddig reménykedtem, hogy csak a zaklatott idegeim láttatják velem így az utóbbi napok termését, de ez már elvitathatatlanul: Trend.
Nehogy folytasd a felsorolást, hogy például uborkasavanyítás, harsan a kürtszó, idomtalan bálvány, cicacukiság, stb. Inkább fejtsd már ki, miféle közös vonás indokolja, hogy egy grafikusan formátumban tárolt adatsort, meg egy megjegyzést (amúgy általában), egy kalapba söpörj?
Mi lenne a szándékod pontosan?
Addig is: Hogyan tudok szöget verni a falba/rigófüttybe, például hosszút, kissé görbét, stb.?
Kedves Elizabeth Sipos!
Csak indokolt esetben privátlevelezünk!
Háborgás helyett pedig egy kicsit érthetőbb kérdést kellene feltenni, mert azért az, hogy "Hogyan tudom rairni egy kepre/kommentre" elég tág fogalom. Egy icipicit nem ártana részletezni a körülményeket. Neked valószínűleg egyértelmű, amit nem írsz bele a kérdésbe, de más honnét találja ki?
És a legközelebbi rokonoddal pedig nyugodtan szórakozzál te. Angolul ugyan nem nagyon tudok, de ennyit azért megértek...
Ezen a fórumon már nagyon sok esetben segítettem, akinek tudtam (és természetesen mindezt bármiféle ellenszolgáltatás nélkül, csak úgy önkéntes alapon), de az ő kérdéseiket meg lehetett érteni...
#6:
Ó, hát te is kaptál privát küldeményt... Talán nekem is illendőbb lett volna nyilvánosan válaszolnom, de most már mindegy. Az a fő, hogy a derék amerikaiak kérdés nélkül is tudták a választ. Egyértelmű a magyar JELLEM veresége, de már oly sok mindent kihevertünk...
No igen...
Elég sokan megköszönik a segítségnyújtást, vagy legalább a szándékot. Ki így, ki úgy :)
Legszebb emlékem, amikor vagy egy éve sikerrel megoldottam valakinek a számára problémát okozó dolgot. Utána mindenáron akart nekem hozni valami különleges bort, mivel ismeretlenül is segítettem neki.
(Igaz, ő úgy írta le a gondját, hogy lehetett tudni, miről van szó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!