Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a Qualysoft...

Ismeri valaki a Qualysoft Informatikai Zrt. Nevezetű céget?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hétfőn megyek hozzájuk állásinterjúra, de a cégről semmilyen véleményt nem találtam, ami igencsak érdekes, hiszen 15 éve jelen vannak a magyar munkaerőpiacon és jelenleg is 200 fő a létszámuk. Óvatosságom hátterében az áll, hogy normális cégkultúrával rendelkező vállalatnál szeretnék a jövőben dolgozni, mert sajnos a jelenlegi munkahelyemen elég sok negatív tapasztalatot szedtem össze.

2016. júl. 20. 07:39
 1/5 anonim válasza:
Nem.
2016. szept. 7. 14:31
 2/5 anonim válasza:
Sikerült? Én is oda jelentkeztem...
2020. okt. 6. 19:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Régen volt már, és más is volt a munkaerőpiaci helyzet, de azért leírom a tapasztalataimat. Ahogy felvettek rögtön kitettek projetre egy ügyfélhez, ahol a munkámhoz 0 hozzáadott értékkel járultak hozzá, mégis több, mint 2x annyit tettek zsebre érte, mint én. Kb. 1 év után az ügyfélnél átszervezés történt, ezért ideiglenesen leállították a projektet, és a Qualy azonnal, gondolkodás nélkül, kirúgott mindannyiunkat, akiket nem tudott rögtön más projektre rakni. A kommunikációjuk is borzalmas volt, ahhoz viszont volt eszük, hogy nevetségesen egyoldalú versenytilalmi záradékot csempésszenek a munkaszerződésbe. Pechükre 2 hónappal később újraindult a projekt, így ott álltak erőforrás nélkül, de még a történtek fényében is volt képük telefonálgatni, hogy visszavennének bennünket. Summa summarum: nem ajánlom senkinek, a cég egy "húsüzem", amely csak fejőgépnek tekinti az alkalmazottait. Ezt követően szerencsére egy normális IT tanácsadócéghez kerültem, ahol elképzelhetetlen ez a fajta bánásmód.
2021. júl. 18. 08:50
 4/5 anonim válasza:
Milyen volt a fizetés? Kiemelkedő, vagy átlagos? (Az árbevétele alapján elég komoly cégnek tűnik.)
2021. júl. 19. 14:46
 5/5 anonim válasza:

Pofátlan cég.

Ott vágja át az alkalmazottakat és az ügyfeleket ahol csak tudja.

Simlisek, kiszámíthatatlanok menedzserek közül nem egy emberileg nulla.

Fizetés átlagos, bónuszokkal ügyeskednek.

2023. jan. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!