Folyamatosan lefagy a telefonom (informatikai szempontból ez hardweres vagy szoftver hiba lehet)?
Az a helyzet, hogyha elindítok egy játékot és játszom akkor egyáltalán nem fagy, nem is lassú, nem is melegszik meg semmi gond nincs vele. Ugyan ez van filmnél stb.. legyen ez bármilyen játék. De amint kimegyek a főmenübe.. na katasztrófa.. kb 5 perc után beáll a kép és semmire nem reagál csak ha nyomom a gombjait amivel újra lehet indítani. Semmi más, hiába várok fél órát akkor se, csak beáll a képé és kész.
a fagyás ideje változó de nagyon nagyon gyakori.. volt, hogy internetbe fagytam le, galléria megnyitás, vagy simán csak feloldottam a képernyőt és úgy fagyott le nagyon sokszor.. de pl megnyitok valamit jellemzően akkor fagy le.. pl létrehozok új asztalt akkor is lefagyott az imént.
Visszaállítottam gyárii beállításra mindent, kiszedtem az sd kártyát hátha azzal lenne a hiba, de nem.. pár napja jelentkezett a hiba, ismeretlen okból. Csak egyszer beállt és azóta folyamatosan.
Lehet ez hardwer hiba?
Egyébként egy Galaxy s7 -es telefonról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!