Mennyi volt a legtöbb idő amit számitógép előtt töltöttetek?
Figyelt kérdés
Játékra, videózásra, filmezésre és egyebekre gondolok, nem munkára.2016. júl. 19. 19:21
3/9 anonim válasza:
4 óra. Videóvágásnál felejtettem ott magam.
5/9 A kérdező kommentje:
Az igen. Eléggé belemerülhetté. :D
2016. júl. 19. 19:37
6/9 anonim válasza:
14-19 éves korom között minden nyáron napi 14-16 óra játék xd
7/9 anonim válasza:
~20 óra, akkor vettem razer nostromot és wowozni is akkortájt kezdtem, elég addiktív volt eleinte és influenza miatt nem akadt fontosabb dolgom. Ettől lett az első és eddig utolsó ínhüvelygyulladásom.
8/9 anonim válasza:
Régen nyaranta reggel 8 tól éjfélig ott ültem minden egyes nap. De ez nem volt kirívó eset, középiskola végétől az elejéig rengeteget gépeztem. A legextrémebb eset szerintem akkor lehetett, mikor elaludtam délután 4 kor és hajnal 2 kor felébredtem, mivel kialudtam magam nem voltam fáradt, onnantól fogva tuti este 23-24 óráig fenn voltam. Az majdnem 22 óra. Persze enni inni is gépnél történt.
9/9 anonim válasza:
Anno amikor 10-12 éves voltam volt olyan hétvége is, hogy 36 órát ültem előtte. Első alkalommal csak nagyon erősen belemerültem, nagyon sok féle kategóriájú játékkal játszottam, utána tudatosan ültem ott 12-36 óra közti ideig nagyon sokszor. Ha visszagondolok nem érte meg, a maga módján sokat vett ki belőlem, most 23 éves fejjel már munkában a napi 8 óra gépezés is kihívás. De ha adhatok egy tanácsot, ne üljetek ilyen extrém sokat a gép előtt, az is ki tudja meríteni a szívet, az idegrendszert és ráadásul az izmoknak se tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!