260fps helyett 100 körül fut a CSGO (más játékoknál is kevesebb) mi lehet a fél éves gépemmel?
Még pár hónapja is jól futottak rajta a dolgok, de egy hónapja eléggé aggasztó az FPS szám a játékokban (főleg amikor videózok már a 60-at sem éri el CSGOban) pedig egy közép-felső kategóriájú gamer gépről van szó.
A háttérben futó programokat is letiltom általában, szóval a processzor alapjára 10-20% os kihasználtságú. A 8 giga RAMnak meg meg se kottyan.
Lehet mégis a meleg az oka vagy a merevlemezt kéne üríteni?
Ha van valami + kérdés arra válaszolok. :)
Köszönöm a válaszokat!
AMD processzor, és a videókártya szóval elég szeszélyes. 8magos 3.5GHz-s... Gyanakodtam én is a melegre. Szerintetek egy 25-26 fokos lakás rosszat tesz neki? Mert ha egy 29°C-os bérházban megérteném. (vettem hozzá egy kicsivel jobb hűtést, de lehet kell jobb is akkor)
A winchester pedig 1TB-ból kb 350GB használt. A procinak azért van kb 15%-os használtsága, mert a Windows Search szolgáltatás használja. De ha azt letiltom, akkor tényleg csak 2-3%.
Nem hiszem hogy meleg van neki a lakásban. Bár az ATI kártyák tudnak melegedni.
Milyen hőmérsékletek vannak a gépben? GPU CPU.
A merevlemezen bőven van még hely.
A Windows Search minek megy folyamatosan? Én kapásból letiltottam teljesen.
Bár AMD procit én akkor sem használnék ha fizetnének érte, (ezzel senkit nem akarok megsérteni) de nálad nem az lesz a gond, mivel eddig működött.
Milyen a tápegységed és milyen állapotban van?
Mikor frissítetted a video drivert? Volt már olyan, akinek vissza kellett rakni a régebbi verziót.
A gép fél éves, szóval nem hiszem, hogy a tápegységgel lenne zűr.
Tényleg! Lehet egy újabb driver lehet a probléma kulcsa. Megpróbálok visszaállítani egy régebbire.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! :)
#7 Az, hogy fél éves nem jelent semmit, a pocsék tápok újonnan is pocsékok :D
Szóval írd csak le, milyen tápod van egész pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!