Miért lett kevesebb fps-em játékoknál?
lecseréltem a 2,66Gigaherces procimat egy 3,6gigahercesre,és azóta pl. a bf bad company 2 kb 15-20fps-el megy,az előzővel meg kb a kétszeresével ment.
mind a kettő proci 2 magos.
vagy arra gondoltam még hogy esetleg a procinak a driverét kéne frissíteni?
A processzornak nincs driverje.
Milyen procit cseréltél le milyenre?
Amúgy ez ékes példája annak, hogy a processzor teljesítményét még mindig nem a magok számának és az órajel értékének szorzatával mérjük...
G.
Gyártót is váltottál? Sok másik játékkal is ptóbáltad?
Mert a battlefield-et sokszor amd-re optimalizálják. Vagyis egy jobb intel procival is lehet, hogy kevesebb fps-t fogsz elérni, mint egy amd-vel. De az is lehet h az új proci kevesbe dolgozik dolgozik ossze a vga-val. A helyedben megneznek egy benchmarkot, hogy milyen az elozovel es milyen az ujal.
igen, próbáltam több játékkal, mint pl cod black ops,crysis 2,nfs 2012.
eddig az összes problémamentesen futott,de mostmár minimumon is alig játszhatóak a játékok.
mind a kettő proci intel.
a régi procim az valami core2 e 8000-valahányas volt, ez meg pentium d 960.
esetleg az lehet hogy a proci nem támogat valamit?
az alaplapom az egy asus p5n-d, ram az 2x2Gb,vga meg egy msi gtx 460se 1Gb. ugye van erre megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!