Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lett kevesebb fps-em...

JuhászDork kérdése:

Miért lett kevesebb fps-em játékoknál?

Figyelt kérdés

lecseréltem a 2,66Gigaherces procimat egy 3,6gigahercesre,és azóta pl. a bf bad company 2 kb 15-20fps-el megy,az előzővel meg kb a kétszeresével ment.

mind a kettő proci 2 magos.

vagy arra gondoltam még hogy esetleg a procinak a driverét kéne frissíteni?

2013. szept. 26. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A processzornak nincs driverje.

Milyen procit cseréltél le milyenre?

Amúgy ez ékes példája annak, hogy a processzor teljesítményét még mindig nem a magok számának és az órajel értékének szorzatával mérjük...

G.

2013. szept. 26. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyártót is váltottál? Sok másik játékkal is ptóbáltad?

Mert a battlefield-et sokszor amd-re optimalizálják. Vagyis egy jobb intel procival is lehet, hogy kevesebb fps-t fogsz elérni, mint egy amd-vel. De az is lehet h az új proci kevesbe dolgozik dolgozik ossze a vga-val. A helyedben megneznek egy benchmarkot, hogy milyen az elozovel es milyen az ujal.

2013. szept. 26. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:

igen, próbáltam több játékkal, mint pl cod black ops,crysis 2,nfs 2012.

eddig az összes problémamentesen futott,de mostmár minimumon is alig játszhatóak a játékok.

mind a kettő proci intel.

a régi procim az valami core2 e 8000-valahányas volt, ez meg pentium d 960.

esetleg az lehet hogy a proci nem támogat valamit?

az alaplapom az egy asus p5n-d, ram az 2x2Gb,vga meg egy msi gtx 460se 1Gb. ugye van erre megoldás?

2013. szept. 26. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos a régi procit nem tudom visszarakni mert azt erre cseréltem,+5 ezer forintot kellett ráfizetnem,kaptam még hozzá hűtőt, egy cooler Master Hpyer TX2-őt.
2013. szept. 26. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!