Pokémon GO melyik országokban lesz még?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy Magyarországon is elérhető hivatalosan a Pokémon Go. Viszont én Szerbiában élek és alig várom, hogy itt is hivatalosan letölthessem. Csak azt nem tudom, hogy valaha itt is elérhető lesz? Valaki meg tudná mondani, hogy ne hiába reménykedjek?2016. júl. 16. 14:41
1/4 anonim válasza:
az apkmirror-ról most is letöltheted :)
2/4 anonim válasza:
Biztos elérhető lesz, illetve kis trükközéssel bármikro bárhonnan le tudod már msot is tölteni... A lényege annyi, hogy külföldi webáruházból kell letölteni.
3/4 Alex Fly válasza:
Gyakorlatilag mindenhol elérhető lesz. A honlapjukon kint vann a következő napokban hol.
De ne várd annyira: mióta itt is hozzá lehet jutni, a szerverek folyamatosan le vannak rohadva...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :D
2016. júl. 16. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!