Miért lép ki egyből a pokémon Go?
Figyelt kérdés
Ha elinditom a pokemon go-t(ipad 2-n) akkor vár egy kicsit, és utána egyből magátol kilép. (itt van egy videó rola: [link] )Nemtudja valaki, hogy miért csinalja ezt és hogy lehet megcsinálni, hogy ne lépjen ki és tudjam használni?-köszi2016. júl. 14. 09:56
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudok túl okosat mondani :/
Mivel még béta verziós a játék (első verzió, hisz néhány napja jött ki), így szerintem a 10 millió emberből aki letöltötte, 1 milliónak nem működik. Egyébként az enyém is folyton lefagy és kidob.
Szóval én csak azt tudom mondani, hogy legyél türelemmel, mert a Nintendo ha minden igaz, már fejleszti, hogy jobb legyen, de nem megy egyik percről a másikra. Szóval szerintem nemsokára meglesz a következő verzió, és akkor talán nagyobb eséllyel próbálhatod meg elindítani a játékot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!