Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok belépni a Magyarí...

Hogyan tudok belépni a Magyarítások Portál-ba? E

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy leszeretnék fordítani egy játékot a neve: Smite. Sokáig itt próbáltam segítséget kérni tőletek de rájöttem, hogy senki se tud valójában segíteni. Ezért megpróbáltam a Magyarítások portálon segítséget szerezni. Regisztráltam majd vártam de nem kaptam olyan levelet amelyben meg kellet volna erősítenem a regisztrációt. Ezután beírtam a megadott felhasználót és jelszót ezután át dobot egy másik lapra szóval azt hittem, hogy beléptem de 10 perc múlva rájöttem, h nem és azóta se kaptam levelet. Próbáltam az elfelejtett jelszóval is de sehogy se kaptam semmit a másik emailemre se küldőt semmi levelet. (Pedig azzal is megpróbáltam regisztrálni.) Valaki tudna abban segíteni, hogy hogy lépjek, hogy tudjak segítséget kérni? Előre is köszönök minden segítséget.

2016. júl. 15. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj nekik üzenetet a Facebook oldalukon, ott válaszolni fognak.
2016. júl. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!