Nokia lumia telorol mi a velemenyetek? Elonyei hatranyai erdekelne.
hátránya: halott platform
előnye: Igazából nem sok van. Vírusok nincsenek rá, mert zárt platform. Ha tetszik az extrém minimalizmus, akkor is jó lehet.
Mivel nem írtál konkrét típust, így csak nagyon általánosságban lehet róla beszélni.
Előnyök: relatíve olcsón tudsz gyors, megbízhatóan működő készülékhez jutni. (Bár Windows 10 kezdetben nem volt sem gyors, sem megbízható, mára már javult a helyzet.)
Hátrányok: piaci részesedése miatt kevés App érhető el rá, és mivel egyre kevésbé tűnik úgy, hogy Microsoft komolyan gondolná mobilon a Windows 10-et (idén pl új készülékkel nem is fognak jönni), a fejlesztők amúgy sem magas aktivitása is csökken. Ergo ne válaszd, ha szeretsz sokféle Appot letölteni, vagy ha olyan alkalmazás nem érhető el rá, amelyet használsz.
Nekem 640 xl-em és meg kell hogy mondjam, pozitivan csalódtam :)
Eddig androidos telóim voltak, Samsung, Sony és más egyébb, de pár hónap alatt befagytak, és úgy jöttek helyre ha kivettem az akksit..na szóval sose többé android :)
Előnye:
Gyors
Nem fog akadni
Hosszabb az élettartama ( a családomban apunak és anyunak is már 4. éve van meg a windows telefonjuk)
Szép, színes és élő csempék
Hátránya:
Kevés alkalmazás, DE ami nekem fontos és kell az minden megvan az áruházban, szóval no para :)
Remélem segítettem
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!