Tomee xD kérdése:
Szerintetek fizikálisan vagy virtuálisan érdemes megvenni egy játékot? Ártól függetlenül
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 11:12
1/4 anonim válasza:
ahogy neked megéri. Akinek pl gyönge a nettje és olyan a játék amit dvd lemezre is ki adtak akkor inkább megveszi feltelepíti így nem kell várnia sokat még le jön. Pl nekem a 120 mbites nettemmel ami nem egy csúcs már manapság de max 15.7 mb-al tudok le szedni másodpercenként ha jó minden ,teljesen elégedett vagyok.
2/4 anonim válasza:
Én ilyen téren régi idők gyermeke vagyok, amit megvettem, azt szeretem fizikailag is a polcomon tudni. (Jellemzően ezek kétezer forintnál azért többe kerültek)
Azért nem lehet teljesen elmenni az ár mellett, mert pl. egy párszáz forintos játékot nem fogok porfogónak kitenni, az elég, ha valahol a felhőn csücsül. :)
3/4 anonim válasza:
Ha az erkölcsi dilemmát félretesszük, akkor rögtön rájövünk arra, hogy az ingyenes verzióhoz képest csak a digitális (steam, origin stb.) nyújt hozzáadott értéket a könnyű telepítés, automatikus frissítések, és community fícsörök révén. Ha veszel egy lemezt, akkor semmivel nem vagy előrébb, mintha leszedted volna a kalózverziót, és kiírtad volna egy CD-re. Kivétel lehet, ha gyűjtő vagy, és kell a doboz a polcra, de akkor meg nem kérdeznéd...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. júl. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!