Android 6. 0 ADB hiba?!
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem működik android 6.0< rendszeren az ADB. Pontosabban alkalmazásokat/alkalmazás adatokat nem tudok menteni vele. Galaxy S4 (5.0.1-es) készülékemmel hibátlanul működött a dolog, sőt az arról lementett adatokat át is tudtam tökéletesen menteni az új Galaxy S7 (6.0-ás) készülékre. Viszont ha az S7-el próbálok menteni ugyan azzal a módszerrel (minden ugyan az: gép, kábel, csak az OS nem 5.0 hanem 6.0) akkor csinál ugyan egy .ab kiterjesztésű fájlt, de 0 kbyte. Valakinek van valamit ötelete? Csak ez a módszer jöhet szóba, Titanium Backup, Helium és a többi nem játszik, mert nekem nem váltak be teljesen. Ezzel viszont minden egyes program/játék tökéletesen helyreállítható, menthető. Plusz infó: Custom ROM (T-Mobile) és nincs ROOT a telefonon. A régin is Custom ROM és volt ROOT rajta, de elvileg ezekhez a dolgokhoz nem kell ROOT és nem is szeretném egyenlőre ha nem muszáj. Olvasgattam fórumokat, de nem lettem okosabb (valaki szerint kivették vagy nem támogatja, de valakinek működik elmondása szerint).
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!