PC - Legkevesebb áramfogyasztás lehetséges? Torrent miadt éjszaka
Figyelt kérdés
Be tudom állítani a Win 10 et valami Energy Saver Green cuccba? Mivel éjszaka alvás közben töltenék fáljokat ezért szerintem feleslegesen megy a grafikus kártya például.2016. júl. 8. 10:33
1/5 anonim válasza:
A zúgás akkor is zavaró lesz. Én inkább egy NAS-t vennék, ha van rá pénzed, vagy egy raspberry pi-t. Esetleg egy régi okostelefont is meg lehet csinálni torrent szervernek
2/5 A kérdező kommentje:
aludtam már a gép melett, melesleg 40 centire van a felejmtől az asztal tetején és még a ledek is világítanak.
Engem egyáltalán nem zavar, ez a spórolást csak azért akarom hogy ne károsodjon a graf kártya.
Mindegy menyit fogyaszt, csak kímélni akarom a kártyámat. Elég az ha a beállításokba ráteszem "energiatakarékos" módra? De a kártyát akkor sem kapcsolja ki szerintem
2016. júl. 8. 11:12
3/5 anonim válasza:
Biosban állítsd be, hogy az IGP-t használja, dugd át a monitor kábelét és kész, nem fogja a videókártyát használni.
De egyébként semmi baja nem lesz tőle, ha egész nap megy(egy jól hűtött házban)
4/5 A kérdező kommentje:
Krakenos liquid cooler van.
Integrált GPUT-t nem tudna használni ilyenkor? Csak volna egy gomb és átváltanák hogy az alaplapi kártya működjön és a rendes pedig abszolút
2016. júl. 9. 01:31
5/5 anonim válasza:
Bioban, csak egy gombnyomás, de már felállt rendszer esetén nem tudod megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!