Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 2 Tápegység összekötése...

2 Tápegység összekötése lehetséges? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy hd 6970-em és egy 550 Wattos tápom most sajnos a típusát nem tudom, processzor egy intel Q8200-as. Viszont a táp nem bírja el a videokártyát is erre akkor jöttem rá mikor a játékoknál pár perc után kilép a Windowsba. A kérdésem az lenne hogy meglehetne e oldani, hogy egy külön tápról hajtanám a videokártyát? Pl egy másik 550 Wattosról.
2016. júl. 1. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából meg, de az elég kókány megoldás. Add el mind a két tápot, és az árából vegyél egy márkás 500w ost az simán elbírja majd. Mert egy jó tápnak el kell bírnia nem fogyaszt annyira sokat.
2016. júl. 2. 00:08
 2/4 anonim válasza:

Mindent meg lehet oldani. Vágd le a csatlakozókat. Kösd össze szín szerint a tápok vezetékeit. Majd forraszd vissza a csomópontokra a csatlakozókat. Rlég barbár módszer, de csak ez jutott eszembe :D

Amúgy mitől olyan biztos, hogy a táppal van gond?

2016. júl. 2. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:

uram atyám azért vigyázz mert ha megcsinálja és megöli magát akkor te leszel a hibás..

kérdező elméletben lehetséges lenne két tápot használni a géppel gyakorlatban elég hamar megölnéd magad és a géped vele..

inkább ajánlom hogy vegyél egy normális 400-450w-os tápot

2016. júl. 2. 02:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Hülyeség és felesleges összekötni minden kábelt. Igazából csak kettőt kell, a 20-24 pinesen a két zöldet és 1-1 feketét, ezzel jelezve mindkét tápnak, hogy ébresztő. Az első táp csinál majdnem mindent mint eddig, a második tápot meg rákötöd a videókártyára.

De szerintem is hanyagold ezt, és vegyél egy normális tápot

2016. júl. 2. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!