ennyire buták ne legyetek már kérlek !!! most direkt akartok neki ajánlani egy sokkal gyengébb videó kártyával szerelt lapost amin a doom 4 800x600 -ba is laggolna ???
az asus gépet vedd mivel abban egy gtx 950m videó kártya van ami minden játékot képes futni megfelelő fps számmal még a legújabbbakat is !
2016. júl. 8. 13:20
4/10 anonim válasza:
nem is értem mit kerestek itt az informatika részleten mennyetek vissza a főzős tyokiba vagy mit tom én honnan valók vagytok.
2016. júl. 8. 13:21
5/10 ThodEE GoD válasza:
Ne haragudj hogy mi nem olvastuk hogy Doom4ezni szeretnél más gépén, és valóban azon az 1366*768as felbontáson nem ám játszani nem érdemes hanem filmet nézni és képeket szerkeszteni sem.
Ezek alapján mivel a laptop alapba nem játéra való, filmetnézni jobb a full HD, Netán képeket szerkeszteni is, és ha játékra adódik kedv akkor sincs veszve semmi, azért laptop hogy kompromisszumokkal fusson a drága megnevezett Doom 4 :D
2016. júl. 8. 23:12
6/10 anonim válasza:
gtx 950m az alja játékra.. nekem volt gt 840m-el szerelt laposom bf4 ,cs go , lol ilyenekre megfelelő .. nem filmet nézni akar valószínűleg mert oda olcsóbb laptop is elég lenne. Mit ér magában a full hd ha egy gyenge vacak vga van csak a laposban. A doom 4 -et csak példának írtam , de a gtx 950m -el minden mai játék játszható akadás mentesen.
2016. júl. 9. 01:18
7/10 anonim válasza:
1366x768-ban játszani azért nem olyan rossz dolog..
2016. júl. 9. 01:19
8/10 ThodEE GoD válasza:
Szerencsére mióta nem kell a katódsugaras monitorok előtt bámészkodnom azóta fullHD és utána már FHD fölé léptem, elhiheted hogy szar kis felbontáson játszani, főleg lövöldözőset :)
2016. júl. 11. 17:27
9/10 anonim válasza:
24 colos monitoron 1280 x1024 4:3 -ban játszom a cs go -t és nem vagyok annyira béna dmg - lem 2 között van a skillem . Persze értem amit mondasz hogy élesebb kép jobb , de ha gyönge a videó kártya akkor úgy sem lehet ki használni , amúgy privátban írt kérdező és linkeltem neki egy full hd-sat gtx 950m el szerelve 8 giga rammal így mindenkinek meg van a boldogsága :D
2016. júl. 11. 18:11
10/10 ThodEE GoD válasza:
Szerencsére régóta nem kényszerülök rá hogy laptopon játsszak és 29" 2560*1080 ba CoD2-CoD4 ezek 290X el :)
Lényeg hogy mindenkinek jó legyen, azok a 2 magos i5 ök úgyse jók sok mindenre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!