Kigyulladt a procimnál a gépem nagyokat puffogott de még most is müködik de minden bekapcsolásnál ilyen nagy zajt ad ki! mikor elektromos áthuzás van vagyis csattog! és nagyon égett szag van és nem szedem szét mert ráz az oldala! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 19:13
1/7 anonim válasza:
Kapcsold ki, de gyorsan és vidd szerelőhöz!!
A végén még leégeted az egész háztömböt! :-)
2/7 anonim válasza:
hát ez gáz.huzd ki a gépet,még nem találod meg a problémát ne kapcsold be szerintem.nekem olyan volt hogy a táp öreg volt és picit tulterheltem leolvadt a plusz-minuszról,összezárt az áramkör füstölt mint a bolond:Dtakartitsd ki a gépet,megolvadt az alaplap?
3/7 A kérdező kommentje:
Kicsit megolvadt ott a procinál! az alaplap befekedett nem merem kikcspcsolni memrt akkor nem tudok függeni nekem a tápal nicsn gond! Az everest 77 fokot ir a procira! néha még most is kijön 1 kékes zöld füst ott a hátrso szelözönyiláson!
2010. ápr. 14. 19:30
4/7 anonim válasza:
Pedig, ha ilyen nagy a baj (füst, csattogás), akkor tönkremehet a (most még) jó többi hardver is (videokártya, merevlemez, memóriamodul). Ennyire jól megy? :-)
5/7 anonim válasza:
Fogd a házat vízben állva másfél percig. Attól megjavul.
6/7 anonim válasza:
ez kamukérdés. Ember nincs, aki ilyen géppel még tolja. Te nem vagy normális. Elektromos tüzet ügye tudod hogy vízzel nem oltjuk. Legyél észnél, mert a házad bánhatja. Meg ha jól agyon... a gép akkor a szived is...
7/7 bp1985 válasza:
Valaki kapcsoljon már be egy leégett procis gépet. Azt azért megnézném. Alapból el sem indul a gép, de mind1. Legközelebb valami hihetőbb sztorit találj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!