Miért vár sokat a gépem bootolás előtt?
Figyelt kérdés
Tehát még a BIOS meg minden egyéb képernyőn megjelenő dolog előtt csak vár a gép és nem értem, hogy mire. Mivel ez Windows betöltés előtti probléma, így az operációs rendszer újratelepítése nem valószínű, hogy megoldana bármit is. Ha számít: SSD-re van feltelepítve a Windows. Mellette van 2 adat merevlemez és egy 2 merevlemezes, USB-s Raid (utóbbi külön áramforrással). Azután kezdte el ezt az egészet csinálni, miután beleraktam egy videokártyát (aminek a TDP-je kb. ugyanakkora, mint az elődnek), egy új merevlemezt és az USB-s Raid házat.2016. júl. 4. 11:45
1/3 anonim válasza:
Lefagyogatni,furcsán akadni esetleg képi hibákat produkálni nem szokott?
2/3 anonim válasza:
Az is lehet hogy dvd-re vagy usb-re vár indulás előtt hogy arról bootoljon,ezt nézd meg bioszban
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik a boot sorrend volt a ludas. Az más kérdés, hogy én nem kértem, hogy átállítson bármit is :)
2016. júl. 4. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!