Hogy tudnék CS:GO ba skineket szerezni?
Piacon megveszed, pár centbe kerülnek. Ettől olcsóbb máshol sem lesz, legfeljebb a heti drop a Valve szerverről.
Jelenleg a piacon több mint 150 kék skin érhető el 10 cent (31 forint) alatt.
#5: Ha elmúltál 14 éves, bemész egy OTP-be a saját és az egyik szülőd személyi igazolványával+lakcímkártyájával, ingyenesen nyitsz egy OTP Junior számlát, amihez jár egy internetes fizetésre alkalmas MasterCard is. Bármelyik bankfiókban befizethetsz készpénzt a számládra, aztán a Steam beállításoknál hozzákapcsolod a kártyádat a Steam profilodhoz. Ennyi.
(Lehet, hogy más banknak is van ilyen szolgáltatása, de én ezt az egyet találtam.)
A múltkor ki is próbáltuk: a 14 és fél éves fiamnak odaadtam a személyimet és a lakcímkártyámat, hogy próbáljon meg egyedül számlát nyitni. Egy óra múlva már hozta is a papírokat, két hét múlva meg mehetett a bankkártyájáért. Azóta arra utalom neki a zsebpénzt, és gazdálkodhat vele. Sajna a magyar szülők még mindig a pénzügyi-informatikai középkorban élnek, pedig ma már létfontosságú lenne, hogy a gyerek képben legyen, hogy működik az online pénzforgalom és vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!