Valaki segítene hogy kell visszalépni a windowsba, mert felraktam egy vírusirtót és nem engedi?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 17:53
1/7 Dongaben válasza:
Nyomd ki, és indíts "csökkentett mód"-ban. Töröld azt a vírusirtót.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy sem működik.Megnyomtam az f8-at és ugyan azt csinálja beadja azt hogy felkészülés az automatikus frissitésre rákantintok hogy visszalépés a windowsba de nem lép vissza.
2016. jún. 30. 20:31
3/7 anonim válasza:
Milyen windows (xp, 7; 8; 8.1; 10?), milyen vírusirtó (avast!, avira, stb. stb.), milyen frissítésből akarsz vissza lépni?
4/7 A kérdező kommentje:
Windows 7.1-em van kaspersky vírusírtót használtam és bead egy kék hátteret amin az van hogy kilépés a windowsba de csak újra indul és ugyan ezt adja be
2016. júl. 1. 15:45
5/7 A kérdező kommentje:
*8.1
2016. júl. 1. 15:53
6/7 anonim válasza:
Ha ez nem segít, akkor újra telepítés lesz belőle:
https://www.youtube.com/watch?v=BOchN8VNprQ&ab_channel=Techm..
A kaspersky-t így lehet leszedni:
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Ebből sajnos újratelepítés lesz.
2016. júl. 2. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!