Ezt a vírust hozza fel a telefonom. És ajánl egy vírusírtót? Érdemes megvenni? (Kép lent! )
REKLÁM!!!
Ne higgy ezeknek a sz@roknak.
Milyen megint?
Most írtam ki először. Hidd el van más dolgom is ezen kívül, csak kíváncsi voltam igaz-e ez.
Köszi a válaszokat!
Valóban, ma már volt egyszer egy kisértetiesen hasonló kérdés. De ez azt is jelentheti, hogy másoknál is megjelenik.
Egyébként garantáltan nem eredeti Google az üzenet, elég csak a "tökéletes" magyarságát nézni.
Semmiképpen nem szabad ilyen üzenetekre letölteni a "vírusirtót", mert nagy valószínűséggel az maga lenne a vírus. Az ilyet ki kell nyomni, el kell felejteni.
Esetleg át lehet nézetni a készüléket víruskeresővel és kémprogram keresővel (is). Persze valódival! Na, nem a szövegben jelzett vírust, hanem az üzenetet kiváltó okot keresve.
Esküszöm ez az első kérdésem erről!
Azóta jelenik meg nálam ez az üzenet mióta frissítettem a google chrom-ot a telefonomon.
Köszönöm szépen a válaszokat!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!