Két Asus laptop között gondolkodom. Segítenél, hogy melyiket válasszam és miért?
2016. jún. 28. 08:52
1/4 anonim válasza:
A két laptop csak annyiban különbözik, hogy a drágábbhoz jár egy Windows 10 (előtelepítve, aktiválva, opcionálisan mindenféle szemét programmal teleszórva), ha van ismerősöd, aki rárakja ingyen, felesleges 12.000 forintot költeni rá (a kutya nem szól érte, hogy nem eredeti a Windows-od) szóval, ha ez a végleges döntés, vedd az olcsóbbat.
2/4 anonim válasza:
asus x-et ne vegyél mert 2 év múlva tönkremennek a zsanérjai
3/4 A kérdező kommentje:
Hűha! Pedig úgy jelöltem be, hogy legyen benne win10 is és ezt a két gépet is kidobta a kereső. De jó, hogy ezt megírtad. Hálásan köszi.
Nincs senki a környezetemben, aki tudna segíteni, ezért muszáj win10-el vennem.
Ha nem X típusú a biz. zsanér miatt, akkor milyet vegyek?
Köszönöm szépen.
2016. jún. 28. 10:02
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként pár éve vettem egy Asus laptopot. Már nem tudom milyen volt és két hónap múlva a szervizben azt mondták, valami kékhalála van. Szóval bármikor és bármelyik meghibásodhat.
Viszont azt elfogadom, hogy valamelyik széria esetleg rosszabb, hibásabb lehet a többinél. Ezek szerint ezek az X-ek ilyenek.
2016. jún. 28. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!