MacBook pro vagy MacBook air?
Figyelt kérdés
Jövő héten veszem meg az első Mac-emet (eddig Windows-on voltam) de igazabol nem tudom eldönteni hogy pro vagy air ... Állítólag a pro erősebb de nekem az air jobban tetszik és azt mondjak azoknak kell a pro akik mindenféle videókat szerkesztenek meg, én csak böngészni szeretnek, zenezni és max Sims-ezni :D ti mit gondoltok?2016. jún. 25. 18:47
1/3 anonim válasza:
Ha sokat hurcolod, akkor Air, mert könnyű, egyébként Pro, mert erősebb. Vagy Pro + úthenger = gyors és lapos egyben.
2/3 A kérdező kommentje:
Sokat harcolom :D egyebkent mi az az 'úthenger'? Miert nem hallottam rola meg soha?!!
2016. jún. 25. 19:01
3/3 anonim válasza:
Szerintem neked teljesen megfelelne az Air. Főleg, hogy a legújabb (gondolom, hogy azt vennél) már alapból 8GB rammal van szerelve, ahogy a Pro is.
Szerintem ami egyedül a Pro mellett szól az a "Retina" kijelző. De ez is kinek mi....Ismerek olyat akinek retina Proja van és a szeme annyira hozzászokott ahhoz, hogy a többi, gyengébb kijelző neki egyszerűen csúnya.
Egyébként még az Air-en is simán lehet szerkesztgetni. Nincs nagy különbség a két gép között, ami egyébként szerintem elég nagy baj.
Amire figyelj az a tárhely mérte. Utólag nem egyszerű cserélni viszont elég költséges. Ha elég a 128Gb-os SSD-vel szerelt akkor azt most (szerintem) baromi jó áron meg tudod venni bármelyik hivatalos Apple partnernél. (iCenter, iStyle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!