Mit hozzanak a szüleim kinából?
Pici occó ... valamit :)
Egyetértek azokkal, akik inkább itthon vennének műszaki eszközt. (lehet, hogy az is kínai lenne, de itthon legalább nincs garanciás probléma).
Az sem biztos, hogy kintről behozva olcsóbb lenne, mert (mivel úgy vélem, Kína nem igazán úniós ország :) még valószínűleg vám is terhelné.
Én a helyedben inkább valami olyan apróságot kérnék, ami valóban emlék lenne, ami Kínára jellemző.
> Leginkább egy macbook vagy egy iphone kellene. Szerintetek az jó minőségű,eredeti?
Ha hivatalos almás boltban veszik, akkor igen. De azért fölösleges kiutazni.
Egy jó kis kardot elfogadnék én is,esetleg legyező vagy valami más fegyver.Esetleg a kínai nagyfal is jöhetne csak nem tudom hogy azt vám mentesen be lehet-e hozni ._.
A kínai bukszákat hagynám, kínai pénztárcát itt is kapni, a buksza másik fogalmával meg problémák vannak azokon a térségeken.
Nem tudod megmondani hogy gyárilag jack dugóval vagy aljzattal készültek-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!