A Google ból és az eredeti oldalakról rengeteg képet lementettem a gépemre. Most ezeket szeretném feltenni CD-re. Hogy kell ezt csinálni?
Kedves Válaszadó
Nagyon szépen kérlek,hogy egy kicsit részletesebben írd le a választ,ugyanis ilyet még sosem csináltam.És azt is szeretném tudni,hogy ha rákerültek a képek a cd-re,hogy tudom őket megnézni.Köszi a segítséget
A képeket átméretezted? Eredeti méretbe sok helyet foglalhatnak. Ennek szerkesztésére a legjobb és könnyen kezelhető az IrfanView.
Ahhoz, hogy kiírhasd CD-re vagy DVD-re, kell egy progi a gépedre, nekem fizetős Nero 9 van, de ingyenesek is vannak. Töltsd le és állítsd be. Aztán Adat CD (vagy DVD) készítése, megjeleniti az Sajátgépet, onnan válaszd ki és másold be a mappákat. Ha kész, akkor a következő lépés az írás. Adj nevet a lemeznek, tedd be az iró-olvasóba, aztán jelöld ki, hogy egy- vagy többmenetes legyen. Vagyis lezárod, vagy írsz még rá később is. Aztán kiírás,majd ellenőrzi a lemezt és végül kiadja.
Kedves Válaszadó
Nagyon szépen köszönöm a választ.A programot letöltöttem,de sajnos nem boldogulok vele.Légyszíves írd le nekem,hogy hogy működik.Nagyon szépen köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!