Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tumblr szerű kép készítéséhez...

Tumblr szerű kép készítéséhez weboldal? :D

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen képet szeretnék csinálni (ami ilyen tumblr szerű) viszont nemtudom hogy csináljak.Photoshophoz nem értek szval gondoltam irok ide hátha van itt valaki aki tud hozzá valami kis egyszerű weboldalt ahol ilyennel ellehetne szórakozni...:D

Köszönet aki segít,aki meg akadékoskodni szeretne ne itt tegye hisz nemkell rákattintani minden kérdésre ha nemakartok rá használható választ adni;)

U.i:Nem vagyok "Tumblr-es felvagom az ereimet a depitől mert kapja be mindenki csaj" :D (Tumblim sincs :D)

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. jún. 17. 15:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Jahh azt kihagytam h bocsi attól a lánytól akinek kifirkáltam a fejét (olyat nemakarok a képemre :D) csak személyiségi jogok meg ilyenek...:D remélem nembánja :D
2016. jún. 17. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez mitől tumblis? Valami szivárványos háttérre rá van rakva a lány képe leradírozott háttérrel, meg ott egy szóbuborék. Ennyi. Ezt bárhol meg tudod csinálni. Pl. pizap.com
2016. jún. 22. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!