Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kezdjek hozzá egy...

Heródes02 kérdése:

Hogyan kezdjek hozzá egy weboldal készítéséhez? A többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy progim.Web Page Maker.Tudom a HTML kódot is.Már kozéphaladó vagyok.De nem konyítok ehez a progihoz.

Kérlek segítsetek.Előre is ksz.István

2013. máj. 7. 08:09
 1/2 Mysticista ***** válasza:
szerintem ha normális, működő lapot akarsz, akkor ne egy erre szánt programot használj, hanem valami natív ide-t, mely képes html, ajax, jquery, css, php szintaktikára és kezelésre. pl netbeans, persze lehet dreamweaver is (főleg ha nem vagy pro). - amúgy most jön ki az adobenak egy grafikus felületű honlap készítő szoftvere, a muse. a grafikát meg legegyszerűbb fireworksben. ps-t nem ajánlom.
2013. máj. 7. 08:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha tudod a html-t akkor mi a kérdés? Átfogalmazom. Ha tudnád a html-t akkor simán meg tudnál írni egy egyszerű honlapot akár notepadban is.

Kérdésre válaszolva. Notepad ++ illetve dreamveawer, és html sablonokkal, van millió +1, avagy cms rendszerekkel (wordpress, joomla, stb)

2013. máj. 7. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!