Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem működik a billentyűzet...

Nem működik a billentyűzet mit csináljak?

Figyelt kérdés
Bekapcsolas utan belep abba a menube hogy Windows normal modu inditas csokkentett stb de nem erzekeli se az egeret se a bilkentyuzetet. probaltam masik usb be bedugni de nem jo. mikor bekspcsolom vilagit az eger is meg a billentyuzet led gombja is de amit kiadja ezt a menut elalszik a led es nem erzekeli. Újra akartam rakni a gépet de a sindows teepito csak ugy indul ha megnyomok egy gombot. De akkor sem erzekeli ...

2016. jún. 9. 17:03
 1/3 A kérdező kommentje:

Windows telepito* bocs telefonrol irtam.

Ja es meg annyi hogy mielott bele lep a menube meg jo a billentyu be tudok leni f2 vel a konyvtarba.

2016. jún. 9. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Első mindég a hibák kizárása másik hardverrel. Ha ez megvan keressél az alaplapodhoz biosz frissítést, nem fog ártani. Utána tegyél fel egy jól megírt op rendszert nekem ez van és tökéletes: Windows 10 AIOX64 2015 No11 Hu-Kori de biztos van újabb már ez hardverekkel integrált ill Windows frissítésekkel amivel nem kell bajlódni. Ha ezek megvannak és még sem jó ill a harveresen ki van zárva a hiba akkor rossz az alaplapod, ennyit tudtam segíteni.
2016. jún. 13. 06:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vok, a lapot resetelted már? Ha nem tedd meg. Nézd meg másik hardverekkel hátha, és nem tudom milyen lapod van de pl, a soros portot adapterrel alkalmassá lehet tenni billentyűzethez is. De úgy érzem ez alaplap hiba fog lenni.
2016. jún. 13. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!