Miért nem működnek Windows 8.1-en a csempék?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma, hogy Windows 8.1-en az Időjárás és a Játékok csempe nem működik megfelelően. Meg tudom nyitni, viszont az élőcsempe nem műdödik. Be van kapcsolva. Mikor kikapcsolom akkor az ikonját mutatja (pl Időjárásnak a nap) de mikor bekapcsolom eltűnik az ikon, de nem jön elő az időjárás csak simán kék lesz (Játékoknál ugyanez). Mi lehet a probléma oka? Hogyan tudnám megoldani?2016. jún. 7. 20:40
1/3 A kérdező kommentje:
Frissítések fel vannak rakva. Már próbáltam újratelepíteni az alkalmazást de nem jó. Kapcsoltam ki-be az élőcsempét, kijelentkeztem, újraindítottam a gépet, de semmi.
2016. jún. 7. 20:43
2/3 A kérdező kommentje:
Ja és csak ezeknél csinálja (Időjárás, Játékok)! Az Áruház csempéje tökéletesen működik.
2016. jún. 7. 21:36
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott! A kérdés kiírása után 1 nappal jött egy újabb frissítés, melynek telepítése, a számítógép újraindítása után megoldódott a probléma.
2016. jún. 8. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!