Mennyibe kerülne egy fullos játék gép?
KB 300.000FT.
Ha igazán fullost akarsz.
milyen játékgépre gondolsz?
Ami a casinóban van?
vagy esetleg konzolra?
Nekem 200e körül volt:INTEL Core 2 Quad 2.66 GHz; GIGABYTE nVidia GTX 275(kicsit gyárihibás :'( );4 GB RAM; 1 TB vinyó
Ja, és plusz egy SAMSUNG SyncMaster 943BW monitor.Jól megvagyok, de a GPUt be akarom cserélni egy GTX 480/470 -re, mer ezzel nem tok sok mindent kezdeni.(Több monitort érzékel, pedig csak egy van bedugva, ha újabb drivert teszek fel, akkor a "fantom-monitorokat" érzékeli, ezt meg nem;régebbi driver meg ugye kevesseb dolgot támogat.Tehát szar egy helyzet)
Plusz még annyit h a gépszerelőnk állította össze.
utolsó előtti én inkább a tehejedbe mindenböl AMD alaplap/procit vettem volna azért mert
1.Ugyan az a telyesitmény
2.Olcsóbb nem sokkal de valamivel
A videó kártyád se tetszik mert akkor inkább vegyél ati radeont na ez a videó kártya drágább de sokkal szebb a kép és tisztább
"A videó kártyád se tetszik mert akkor inkább vegyél ati radeont na ez a videó kártya drágább de sokkal szebb a kép és tisztább"
Ez igaz, haver és én is észrevetteük, nv-ről váltottunk és tényleg tiszább a Radeonok képe LCD-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!