Milyen munkalehetőségei vannak egy matematikára hajlamos embernek?
Figyelt kérdés
Nem állok még ott , hogy munkát kéne keresnem , de azt tudom , hogy inkább a számításokra , matematikára van hajlamom , mintsem nyelvekre . Igaz , nem vagyok 10-es számtanból (ami Magyarországon az 5-ös) , hanem inkább olyan 8-as 7-es (4,3 Magyarországon azt hiszem) . Milyen munkát tudnék majd a későbbiekben vállalni? És milyen sulira mehetnék kilencediktől ? Maradhatnék biokémiára a mostani sulimban , vagy menjek infóra ? És azután milyen lesz az egyetem ? 14/L2016. jún. 6. 16:28
1/2 anonim válasza:
Hát lányként programozónak nehezebben tudsz befutni, mert nehezebben ismerik el a nőket ebben a szakmában...
Grafikus, designer pályán könnyebben tudnál érvényesülni.
De vannak még akár pénzügyes lehetőségek, csak ott jogi dolgok is vannak, amikkel jó ha számolsz...
23F
2/2 anonim válasza:
Szerintem emberként nehezen tudsz befutni ebben a programozóként. Nálunk ugyanakkora a bukási arány a lányoknál mint a fiúknál mérnökinfón (70% körül), pedig még csak most fejeztük be a második évet.
A nyelvek nagyon nem mennek? Angol nélkül meghaltál infó szakon.
Ha tetszik a biokémia maradj ott, ha nem akkor néz szét, hogy mivel foglalkoznál szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!