Szerintetek egy nőnek milyen munkalehetőségei vannak falun?
Én egy kis városkában élek, a barátom pedig egy kis faluban és szeretnénk összeköltözni, amit úgy tudunk megoldani, hogy én költözök oda hozzá. Felénk nehéz munkát találni ezért attól félek, hogy ha elköltözök akkor maximum csak közmunkás lehetek ami azért valljuk be nem túl biztató. A férfiaknak annyiból könnyebb, hogy mezőgazdasági munkásokra mindig mindenhol lesz szükség. A mai világban azt sajnos nem lehet megtenni, hogy a férfi eljár a dolgozni a nő pedig otthon a háztartást vezeti és így is megélnek ezért nem tudom, hogy mégis mit lehetne ott dolgozni. Óvoda, iskola van de nem végeztem se tanár, se óvónő képzőt.
Szerintetek miből tud megélni egy falusi nő?
Bolt és kocsma is biztos van. Oda jelentkezhetsz, megpróbálhatod.
A nők is dolgozhatnak mezőgazdaságban.
Sok százezren járnak faluból városba is dolgozni, van aki naponta 2-3 órát utazik ezért.
Ha mezőgazdaságból élnek meg a környéken, akkor jelentkezz a mezőgazdasági vállalatnál.
Faluban is van önkormányzat, próbálkozhatsz ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!