Miért kapok mindig kékhalált?
Inkább Úgy kérdezném hogy a windows xp miatt kapok kékhalált?
elmagyarázom mi hogy történt:
volt egy régebbi gépem jó pár éves volt már és idő mulva kékhalált kap játék közbe. Annak a kékhalálát már nem tudom megmutatni és a kékhalál miatt hittem hogy meghibásodik már. Rég terveztük beszerzünk egy másik gépet és megis történt elég jó gép de most ugyan az van hogy óránként dob egy kékhalált de más hibával mint a másik gép
A windows xp egyébként azér van rajta mer a szüleim azt tudják használni erős számítógép és ezzel le van rontva de most ebbe nem megyek bele :) a közös pont a telepítő lemez arra gondolok énis de az lenne a kérdésem hogy ezt mivel javithatnám ? valami hiányzik a gépről a játékhoz vagy mi történik ? Vagy az xp a játékhoz képest gyenge ?
Match 3 játékokat töltenek.
a kékhalál képernyő képe
Sajnos el kell szomorítsalak: valamilyen program, vagy (valószínűleg) a régi Windows XP a hibás.
Rakj rá min. egy Win 7-et és a szüleidnek tanítsd meg a használatát, vagy valamilyen számítógép-használói tanfolyamra írasd be őket... nem olyan drága.
Remélem tudtam segíteni! :)
A megjelölt fájl az ATi/AMD videokártya driver része. Vagy a driver hibázik, vagy a kártya maga.
Próbáld a drivert frissíteni/újrarkni, és ha nem oldja meg, akkor esélyesen a kártya adta meg magát.
A kékhalál oka és javítása részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!