Miért kapok kékhalált egyes játékoknál?
Egy pár napja újra raktam a gépemet. Letöltöttem a LoL-t és kékhalált kaptam hősválasztásnál. Letöltöttem a Crossfire-t ott a bejelentkezésnél kaptam kékhalált. Ma próbáltam törezedettségmentesíteni és ott is kékhalált kaptam! Mi lehet a gond? (A LoL kékhalál után kimásoltam pár információt a kékhalálról hátha segíthet ez nektek abban,hogy adjatok tanácsot vagyi lyesmit :D (BCCode: 7a
BCP1: C047D3F0
BCP2: C0000185
BCP3: 6FA448C0
BCP4: 8FA7E204
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
))
Itt jobban látható!
BCCode: 7a
BCP1: C047D3F0
BCP2: C0000185
BCP3: 6FA448C0
BCP4: 8FA7E204
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Windows Vista/7: Vezérlőpult => Klasszikus nézet => Rendszer => Bal oldalt Speciális rendszerbeállítások => Indítás és helyreállítás részben Beállítások => Rendszerhiba részben Automatikus újraindítás elől pipa ki. => OK.
Hibás driver megkeresése
Erre a legjobb esélyünk akkor van, ha a rendszer megadja a hibásnak vélt fájlt. Ekkor nincs más dolgunk, mint megkerestetni a géppel. A könyvtár valószínűleg árulkodó lesz, ha nem, keressünk rá a Google-lal.
Lapozófájl törlése és és újbóli létrehozása
Windows XP: Vezérlőpult => Klasszikus nézet => Rendszer: Speciális fül => Teljesítmény részben Beállítások => Speciális fülön a Virtuális memória részben Módosítás => Írjuk fel a látottakat => Minden partíciónál válasszuk azt, hogy ne legyen lapozófájl => Indítsuk újra a gépet => Állítsuk be azt, amit felírtunk.
Windows Vista/7: Vezérlőpult => Klasszikus nézet => Rendszer => Bal oldalt Speciális rendszerbeállítások => Speciális fülön a Virtuális memória részben Módosítás => Írjuk fel a látottakat => Minden partíciónál válasszuk azt, hogy ne legyen lapozófájl => Indítsuk újra a gépet => Állítsuk be azt, amit felírtunk.
Hardverek ellenőrzése
Keressük fel a megfelelő hardver topikját, illetve van egy Diagnosztika témacsoport, ott is nézzünk szét.
2/4
Itt vannak az infók (Összesen 6 kékhalál(alulról felfele nézem))
1. ntkrnlpa.exe
2. ntkrnlpa.exe
3. ntkrnlpa.exe , ataport.sys
4. ntkrnlpa.exe , ataport.sys
5. ntkrnlpa.exe
6. ntkrnlpa.exe
Ha kell még infó,csak szóljatok :) ^^
KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR
Még ezt találtam jó információnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!