Lézer nyomtatót szeretnék venni tudnátok ajánlani egyet?
Általában minél olcsóbb a nyomtató, annál drágább a Tonerja. Ugyanis a gyártók abból akarnak megélni, ezért nyomott áron adják a készülékeiket. A tonerekre meg chipet raknak, hogy ne lehessen tölteni. Ezt persze a kínaiak lemásolják, de az is csak megdobja a töltés költségeit.
Nekem ilyenem van: [link]
Már vagy 5 éve megvan. Windows 2000 -től Windows 10 -ig midennel kompatibilis, a 64-bitesekkel is.
A használati gyakorisága kb. a tiéddel megegyező. Sőt van olyan hónap hogy be se kapcsolom. Ami jó, hogy a tonerjébe nem kell chip sem. Így nagyon olcsón tölthető.
Nekem van egy HP1020-as. 3000 Ft körül vettem hozzá utángyártott, de minőségi tonert (régebben a cégnél is ilyeneket használtunk). Kb. 2000 oldal kinyomtatására elegendő.
Van, hogy 50-60 oldalt kinyomtatok havonta, van, hogy egyet sem, vagy csak néhányat.
Előnye a tintasugarassal szemben, hogy nem szárad be, ha esetleg nagyon sokáig nem használom, akkor egy kicsit összerázom a tonert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!