Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lézer nyomtatót szeretnék...

Lézer nyomtatót szeretnék venni tudnátok ajánlani egyet?

Figyelt kérdés
Ritkán használnám , néha napján kinyomtatni ezt azt . Tegyük fel havonta 10 oldalt. Tehát nagy összeget nem ölnék bele. Ezek a 15-16 ezres gépek megfelelnek a célnak? És meddig elég a toner ilyen használat mellett? Melyikhez van olcsó toner ha kifogyna?
2016. jún. 3. 12:05
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Általában minél olcsóbb a nyomtató, annál drágább a Tonerja. Ugyanis a gyártók abból akarnak megélni, ezért nyomott áron adják a készülékeiket. A tonerekre meg chipet raknak, hogy ne lehessen tölteni. Ezt persze a kínaiak lemásolják, de az is csak megdobja a töltés költségeit.

Nekem ilyenem van: [link]

Már vagy 5 éve megvan. Windows 2000 -től Windows 10 -ig midennel kompatibilis, a 64-bitesekkel is.

A használati gyakorisága kb. a tiéddel megegyező. Sőt van olyan hónap hogy be se kapcsolom. Ami jó, hogy a tonerjébe nem kell chip sem. Így nagyon olcsón tölthető.

2016. jún. 3. 12:24
 2/3 Lajos54 ***** válasza:

Nekem van egy HP1020-as. 3000 Ft körül vettem hozzá utángyártott, de minőségi tonert (régebben a cégnél is ilyeneket használtunk). Kb. 2000 oldal kinyomtatására elegendő.

Van, hogy 50-60 oldalt kinyomtatok havonta, van, hogy egyet sem, vagy csak néhányat.

Előnye a tintasugarassal szemben, hogy nem szárad be, ha esetleg nagyon sokáig nem használom, akkor egy kicsit összerázom a tonert.

2016. jún. 3. 12:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 3. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!