Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tanuláshoz szeretnék venni...

Ildikó39 kérdése:

Tanuláshoz szeretnék venni egy nyomtatót. Nem kell nagy kunszt csak a tételeimet tudjam magamnak kinyomtatni. Tudtok ajánlani olyat ami árban is jó és a patron se kerül horribilis összegbe? Több típust néztem de belezavarodtam.

Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre a célra NEM vennék nyomtatót. 5-6 Ft/oldal áron ki tudod nyomtatni üzletben.
2014. szept. 11. 10:41
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha mindenképp otthon szeretnél és főleg szöveget nyomtatni, akkor nem tintasugaras, hanem olcsó lézernyomtatót vennék. 20000Ft alatt vannak már egyszerű lézernyomtatók, amik a feladatukat tökéletesen elvégzik. A toner ugyan drága, ~10000Ft, de nem 200oldalra elég, mint egy 3000Ft-os tintapatron, hanem 1000-2000 oldalra. És nagy előnye, hogy ha nem használod 1 hónapig, akkor sem szárad be.
2014. szept. 11. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 +1

Mindenképpen lézerben gondolkodj. Egyébként tény, hogy kényelmesebb otthon nyomtatni, mint elrohangálni kinyomtatni azt a pár oldalt és hosszú távon nem annyira ráfizetés még egy olcsóbb nyomtató sem.

2014. szept. 11. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
És valamilyen típust nem tudtok ajánlani?Tényleg nem vagyok egy műszaki zseni.
2014. szept. 11. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok éve nyomtató kellékekkel foglalkozom és én is egy olcsó mono lézernyomtatót ajánlok erre a célra.

Például a HP Laserjet 1102 egy jó választás kb. 25 ezer körül. Viszont még a leghosszabb tanulmányaid is kiszolgálja és még azon is túl.

Ha nagyon arra akarsz rámenni, hogy most olcsó legyen a bekerülési költsége akkor a létező legolcsóbb a Brother HL-1110. Ezt már 16 körül is megkaphatod.

Még Canontól is van hasonló kategória, a ritka ismeretlen márkáktól tartózkodj.

2014. szept. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!