Windows 10-en miért megy el egy idő után a hang?
Figyelt kérdés
Nagyba használom meg minden élvezem a jogaimat és a szabadságot és egyszer csak elmegy a hang. Ilyenkor a youtube sem tölt be fekete kép és semmi. Ha újraindítom akkor egy darabig jó utána megint. Windows7, windows8.1 nincs probléma de a 10 valamiért rosszalkodik.
lehet valahogy orvosolni? Alaplap: gigabyte f2a55ds3 rev3.0, cpu:amd a8 6600k, 2x2giga ram, vga:radeon hd 6850.
válaszokat előre is köszönöm.
2016. máj. 29. 14:31
1/9 anonim válasza:
Én először a gyártók oldaláról az összes legfrissebb driver leszedésével és telepítésével kezdenék.
2/9 A kérdező kommentje:
így is kezdtem nem volt jó
2016. máj. 30. 19:19
3/9 anonim válasza:
Amikor elmegy a hang, nem jelez hibát az eszközkezelőben az eszköznél? Esetleg attól függetlenül a programok rendesen játsszák a zenéket például?
4/9 A kérdező kommentje:
Részlegesen megy el a youtube teljesen meghal azután a többi progi játékok skype, majd a rendszer. De ami érdekes hogy a rendszer telepítése és belövése után pár napig jó. És utána csinálja. Először vírusra gyanakodtam, de többszöri próba után is ugyanez. A telepítési "módszerek"-el sincs gond mert fater laptopján meg megy rendesen.
2016. máj. 31. 23:53
5/9 anonim válasza:
Az alaplapon esetleg nem kontaktos maga a csatlakozó? Esetleg, ha házon lévőbe dugod, akkor az? Én mindenképpen hardveres hibára gondolok, mert állításod szerint a szoftveres része teljesen rendben van.
6/9 A kérdező kommentje:
A driver amit felrakok rendben van csak a windows letölti szerintem a sajátját és az tehet be. Minden más rendszerrel tökéletesen működik így a hardware hibát kizártam.
2016. jún. 2. 17:15
7/9 anonim válasza:
Akkor írd felül a gyári driverrel a windowsos szart és probléma megoldva.
8/9 A kérdező kommentje:
Felül lehet írni. addig jó majd jön egy frissítés és megint nincs hang. mindegy elmehet windows bá a fenébe!
2016. jún. 3. 18:00
9/9 anonim válasza:
A frissítéseket tiltsd le, illetve használj egy komolyabb tűzfalat, ami megakadályozza a windows frissítéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!