Laptop kiütése/vagy garancia érvényesítése?
Tudsz róla képet feltenni?
Kikapcsolt állapotban is látszik?
Kép azért lenne jó mert akkor kb látnánk hogy hogy repedt meg, feltételezhető-e ütés, vagy hő miatt indult meg a repedés. Mit jelent nálad az hogy a belső részén?
Egy próbált megér, viszont nagy valószínűséggel elutasítják majd a garanciális igényt.
Itt van képen: [link]
A repedések a képernyő tetejéről egy helyről indulnak öt felé (a képeken látszik).
A belső részén keletkezett, úgy értettem, hogy a plexin külsőleg nem érezni a repedést.
Ide kapcsolódó kérdés.
Még ha a garanciális csere nem működik, akkor is csak a kijelölt szervíz/szervízekben kell megcsináltatni hogy a garancia ne ugorjon?
Szia, elfelejtettem hogy vártam a képet és most jutott eszembe... Bocsi.. Sztem ezt nem javítják/cserélik.
Így utólag, mi lett a vége?
Na most jott meg a valasz, ami nem kicsit kiborito...
132000ft-os arajanlatot kuldott a szerviz... SZÁZHARMINCKETTŐ-EZER FORINT... az egesz laptop osszesen kerult 115000-be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!