Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép festés (custom...

Számítógép festés (custom paint), de hogyan?

Figyelt kérdés

Rám jött a dekorálási kedv, szeretném hogy a számítógépem belseje menőn nézzen ki, ehhez az első lépés az lenne hogy megfestem a házamat egy matt piros-fekete stílusra.

A festeni kívánt felület alumínium és most hogy nézegettem ezeket a festék sprayokat, rájöttem hogy rengeteg féle van. Aerosol, alkydgyanta, akri, Ti melyiket ajánljátok? Kell külön fémre vagy elég egy sima? Emellett szükség lehet hőállóra vagy az túlzás? Esetleg van olyan márka amivel rossz élményeitek vannak?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, ez a számítógépfestés elég speciális téma, amatőr nekikezdeni nagy falat lenne. :))

2016. máj. 28. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem add el a mostani házad és vegyél egy olyat ami tetszik
2016. máj. 28. 12:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából olyan véleményére lennék kíváncsi, aki már csinált ilyet, meg egy új ház különben is drágább.
2016. jún. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!