Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép festés! Hogyan...

Mr.Kütyü kérdése:

Számítógép festés! Hogyan mivel kell?

Figyelt kérdés

Vettem egy teljesen új konfigurációt, fekete-fehér minden, kivéve egy-két dolgot, pl némelyik kábel, néhány fémrész itt ott, eléggé elüt, a fekete-fehér váltakozásától.

Milyen sprayt érdemes vennem? Lehetőleg 1-2 ezerből kijöjjön, de ne is legyen az a nagyon ósdi.

Fém műanyagra egyaránt kell

Lakkozni kell e utána?

Hányszor érdemes az általatok adott festékszóróval átmenni?

Pl kábeleken is megmarad? Nem törik?

Mennyit várjak 2 réteg között?

Ez úgy fedi, hogy mondjuk vörösre (sata-kábelre, is teljesen mehet fehér szín, bármi rózsaszínes-pirosos elváltozás nélkül?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 23. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Amit ajánlok ami jó és olcsó a wery vell egy jó márka. Nem feltétlen kell lakk, de nem lesz baja tőle. Én pl nem használtam bicikli festésnél, én nem lett semmi baja. Legalább 2 réteg kell, száradási idő 1-2 óra legyen meg, de a festékszórón rá lesz írva, és a festékboltban ellátnak majd tippekkel.
2015. nov. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!