VikingBeard kérdése:
Illesztőprogram probléma, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Adott a helyzet:
Win7 32bit, GeForce GT 440 videókártya. Jött frissítés a GeForce Experience-ben, letöltöttem az új drivert. Na, most a videókártyámat nem ismeri fel a gép, hanem azt írja( ha írja, ezt se mindig ismeri fel ) az eszközkelőben, hogy nekem csak egy Szabványos VGA grafikus adapterem van. Próbáltam külön csak a videókártyára letölteni drivert, de mind hiába, nem ismeri fel a gép. Újraraktam a gépet, és így se működik. Van valami ötletetek? Nem nagyon értek hozzá és még 20nap prémiumom van WoT-ban :D
2016. máj. 27. 18:47
1/6 anonim válasza:
nekem ugyanez volt csak a hangdriver-el és úgy tudtam megcsinálni hogy letöröltem az alapdrivert és úgy telepitettem az eredetit. Na de ha a videokártyán csinálod ezt el fog szállni a kép(gondolom,mivel nincs driver és nekem se volt addig hang)
2/6 A kérdező kommentje:
És hol találhatom meg azt a drivert?
2016. máj. 27. 19:06
3/6 anonim válasza:
ezközkezelő-videókárty-<a te videokártyád neve>-az ablakba ott van az illesztő program fül és azon lehet letörölni.De én szerintem ha letörlöd el fog menni a kép.erről jut eszembe ott van egy visszaállitási lehetőség azt is próbáld meg
5/6 A kérdező kommentje:
Nem ment el, de nem is segített sajnos. Nincs ötletem...
2016. máj. 27. 19:56
6/6 A kérdező kommentje:
Eddig mindig engedte telepíteni az nvidia drivert, most egyik komponensét sem telepíti.
2016. máj. 27. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!